MAKINERI NE STOCK

Kompresor i levizshem Atlas Copco
Model XAS 48 KD
Volume flow 2.4 m3
Max. Pressure 7 bar
Pllake vibruese per ngjeshje asfalti,dheu dhe pllaka trotuaresh .
Atlas Copco LF 100
Gjeresia e pllakes 500 mm
Pesha operative 107 kg
Depozite uji e integruar
Gomine per ngjeshjen e pllakave
Motorr Honda GX 160
Kulle Ndricimi Atlas Copco
Model QLB 02
Lidhja me energji fikse ose gjenerator 2-3 kva
Llampa “Halide” 4 x 400 W
Siperfaqja e ndricuar 2000 m2
Rrull Dynapac CC 1300 ( I ri)
Model QLB 02
Ngjeshja cilinder –cilinder
Pesha operative 4030 kg
Drita pune te perfshira
Vendi i prodhimit Suedi